top of page

"Som overlege og mor med erfaring i babymassasje, anbefaler jeg virkelig dette digitale babmassasjekurset. Det er kort, informativt og enkelt å implemnetere i hverdagen. Du blir guidet sted for steg gjennom strøkene og du får en dypere forståelse av fordelene babymassasje gir både din baby og deg som masserer"

Overlege Neelam Manjum

Programbeskrivelse

Ønsker du å lære babymassasje og gi din baby en opplevelse av ro og velvære?
Da er vårt digitale kurs i babymassasje perfekt for deg!

 

           Enkle og effektive strøk

          Til den travle familie hverdag

          Visuell veiledning med videoer

          Umiddelbar og 1 års tilgang

          Utviklet av eksperter med 25 års erfaring


Dette kan du forvente:

Bedre søvn: Babymassasje har vist seg å fremme avslapning og dypere søvn for babyen din, noe som kan bidra til å redusere uro og styrke båndet mellom deg og barnet ditt.
Fremmer sanseintegrasjon: Ved å stimulere de ulike sansene til babyen din, bidrar babymassasje til bedre sensorisk integrering, noe som kan hjelpe babyen din og redusere uroen.
Praktisk og tilgjengelig: Kurset er tilgjengelig når som helst og hvor som helst, slik at du kan lære i ditt eget tempo og i tråd med din tidsplan.

 

Programmet inkluderer:

Lær babymassasjeteknikker trinn for trinn gjennom engasjerende videoer som viser hvert strøk og bevegelse tydelig. Etter å ha lært alle teknikkene, kan du se en sammenhengende video av hele babymassasjen, slik at du enkelt kan gjenta og praktisere det du har lært.

Utforsk ekstra material som kolikk og luftsmerter, strekkøvelser og spesifikke massasjeteknikker for eldre barn, for å tilpasse kurset etter dine og babyens behov.
 

For spørsmål eller ytterligere støtte, ikke nøl med å kontakte oss på post@thetinyfox.no.


 

bottom of page